Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Disclaimer

De website http://rdm.uva.nl (hierna ‘de RDM-website’) valt onder beheer van de Bibliotheek van de UvA en HvA (hierna ‘de Bibliotheek’). Gebruik van deze website is onderworpen aan onderstaande voorwaarden en beperkingen. Het gebruik van deze website betekent dat je instemt met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

De Bibliotheek behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de RDM-website. De RDM-website wordt met grote zorg samengesteld. Ook wordt geprobeerd de informatie actueel te houden. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten.

De Bibliotheek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op de RDM-website of voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie. Aan de informatie op de RDM-website kunnen geen rechten worden ontleend. 

De Bibliotheek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor op de RDM-website opgenomen links naar websites of diensten van derden.

Auteursrechten en hergebruik

De inhoud van de RDM-website, waaronder maar niet uitsluitend begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken is in eigendom of licentie bij de UvA of gelieerde instellingen en wordt beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de RDM-website.

Teksten

De teksten op deze RDM-website zijn beschikbaar voor hergebruik onder de Creative Commons licentie Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0).

Je bent vrij om deze teksten te delen (te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat) en te bewerken (te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken) voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Bij hergebruik dien je de Bibliotheek UvA/HvA als maker van de teksten te vermelden, een link naar de licentie te plaatsen en aan te geven of de teksten veranderd zijn. Dit dient te gebeuren zonder dat de indruk gewekt wordt dat de Bibliotheek instemt met je werk of je gebruik van de teksten.

Als je de teksten hebt geremixt, veranderd of erop hebt voortgebouwd, dien je het veranderde materiaal te verspreiden onder dezelfde licentie als de originele teksten.

Afbeeldingen

De foto’s op de homepagina en aan de bovenzijde van alle pagina’s op de RDM-website zijn via de Flickr-pagina van fotografe Janneke Staaks beschikbaar voor hergebruik onder de Creative Commons licentie Naamsvermelding-NietCommercieel 2.0.

Cookies

Deze website gebruikt cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je computer worden opgeslagen om je via de website zo goed mogelijk te bedienen.

Privacy

Als je gebruikt maakt van deze website, ga je akkoord met de Privacyverklaring van de Universiteit van Amsterdam.

Vragen

Met vragen over de inhoud van de website of het hergebruik daarvan kun je terecht bij de redactie van de RDM-website via het e-mailadres rdm-support@uva.nl.