Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Alle onderzoekers van UvA en HvA kunnen mensen van binnen en buiten UvA/HvA uitnodigen om data te delen via UvA/HvA figshare Projects.

Account

Om in te loggen in UvA/HvA figshare heb je een account nodig. Als je bij UvA of HvA werkt, zul je al een account hebben.

Als je bij de UvA werkt, maar als ondersteunend en beheerspersoneel (OBP) in plaats van wetenschappelijk personeel (WP), kun je RDM Support vragen een UvA/HvA figshare account voor je te laten aanmaken.

Als je niet bij UvA of HvA werkzaam bent en nog geen figshare account hebt, kun je een account aanmaken via figshare.com.

Handleidingen

In het Project dat wordt gebruikt om items met je te delen, heb je de rol van viewer of de rol van collaborator gekregen. Als viewer kun je de items die in het Project gedeeld worden, zien en downloaden. Als collaborator kun je ook zelf items in het Project plaatsen.

Raadpleeg met vragen over het gebruik van Projects onderstaande handleidingen.

Ondersteuning

Heb je een vraag die in de handleiding niet wordt beantwoord? Neem dan contact op met de onderzoeker die je voor een UvA/HvA figshare Project heeft uitgenodigd, of met RDM Support.

Voor algemene informatie over het gebruik van figshare kun je terecht op de support-website van figshare zelf.